Om Restaurangen

Du äter god och vällagad mat gjord på lokala råvaror (så långt det är möjligt) från Värdshusets restaurang. Vi strävar efter att all mat som vi tillagar ska vara laktosfritt och vi reder alltid såserna med maizena. Är du allergisk eller någon annan i sällskapet önskar specialkost, kontakta oss gärna i förväg så ordnar vi det.

Du finner alltid Västerbottensostpaj i den fräscha salladsbuffén till lunch eller som ett alternativ till lunchbuffén. För du vet väl att det är i Burträsk som Västerbottensost görs…

Det finns flera rätter med stark lokal förankring – t ex Burträsktallrik – med Västerbottensostpaj, enrisrökt karré, Burträskburgare och klyftpotatis – allt från orten!

Restaurangen är indelad i flera rum där vart och ett av dem har sin egen charm!

Matsalen – Hjärtat av restaurangen! Här finner du både buffén, baren och de flesta borden – Nära till allt!

Verandan med sin ljusa interiör, ger en frisk och fräsch atmosfär. Via verandan kan du sommartid även komma till vår ute servering.

”Magnus och Malin”är ett rum som användas till flera olika ändamål. Som fest-, konferens/mötes– eller visningsrum och med sin speciella prägel – så finns det plats för 40 personer.

Lite mer avskilt sitter du i vårt ”Dukrum” med dukade bord och levande ljus och med 3 bord eller plats för tolv matgäster.

Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Välkommen till Burträsk och till Värdshuset!

Lunch

Du äter från vår lunchbuffé måndag – fredag mellan kl.10:30 -14:00.

 

Middag

Vi serverar a la carté Måndag – Torsdag 14:00 – 18:00.
Fredagar serverar köket a la carté till kl 20:00.

Vi har även öppet på lördagar 12:00 – 18:00.

Vi har STÄNGT på Söndagar.

 

Pub

Du kanske bara vill träffa vänner och bekanta, äta något lättare eller ta en öl eller två – Självklart kan du göra det!

 

Fest

Värdshusets festlokal ”Magnus och Malin” – eftersom värdshuset var från början en läkarbostad så har de här två rummen blivit namngivna efter läkarens barn.

Vår festlokal ”Magnus och Malin” kan du boka för sällskap upp mot 40 personer. Rummet går även att dela av om det är ett mindre sällskap.

 

Offert och bokning