Information med anledning av Covid 19 pandemin

Med anledning av corona epedemin vill vi informera om vissa förändringar som vi kommer införa under denna ansträngda period.

Sedan utbrottet av corona har vi tappat ca 60% av vår omsättning på värdshuset. Detta är så klart ett väldigt hårt slag för oss som nystartade eftersom våra “lador” står tomma. Vi har även upplevt ett större svinn p.g.a. av tappet av antalet kunder då vi fått slänga mat som stått framme på buffén.

Vi försöker nu på olika sätt fortsätta vår verksamhet, att leverera god mat till våra besökare.

Från och med tisdag 24 mars kommer vi börja servera tallrikslunch istället för buffé. Detta skapar en bättre hygien då ni gäster inte behöver ta i samma verktyg för att ta maten samt ger oss möjlighet att hålla nere mängden mat som behöver kastas då den stått framme på buffén. Ingen skall förstås behöva gå hungrig från oss så vill ni ha påfyllning så fixar vi självfallet det!

Vi kommer även att presentera en meny med matlådor som ni antingen kan hämta hos oss alternativt få utkört.

Vi kommer erbjuda utkörning både till privata hem och företag på eftermiddagarna mellan 15:00-17:00 inom Burträsk tätort. På efterfrågan kommer vi även kunna leverera till kringliggande byar vid större beställningar. Betalning sker med i samband med överlämnandet. Vi tar kontanter, kort eller swish.

Priser

Matlåda 85:-

Utkörning: 20:- (per kund, oavsett antal lådor)

3 tankar på “Information med anledning av Covid 19 pandemin”

 1. Hej,
  Der är verkligen tråkigt att detta sker just när ni tog över men vad ni ska tänka er att det gäller bordservering enligt folkhälsmundigheten. Så någon går in, sätter sig vid ett bord, beställer och får maten serverad. Det är kanske så ni mennar i beskrivning annars riskerar ni att bli avstängda. Hörde några diskutera detta och folk är nu räda och på hugget. Bra alternativ med utkörning 👍.
  Lycka till
  Kim Vikström

  1. Hej!

   Vi föregick FHMs beslut och övergick från buffé till bordsservering redan innan FHM meddelade sitt beslut i går, tisdags.

   Vi har haft kontakt med både Miljökontoret på Skellefteå Kommun samt vårt branschförbund Visita och vårt tillvägagångssätt är helt i linje med nya förordningen!

   Hjärtligt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *