Information med anledning av Covid 19 pandemin

Med anledning av corona epedemin vill vi informera om vissa förändringar som vi kommer införa under denna ansträngda period.

Sedan utbrottet av corona har vi tappat ca 60% av vår omsättning på värdshuset. Detta är så klart ett väldigt hårt slag för oss som nystartade eftersom våra ”lador” står tomma. Vi har även upplevt ett större svinn p.g.a. av tappet av antalet kunder då vi fått slänga mat som stått framme på buffén.

Vi försöker nu på olika sätt fortsätta vår verksamhet, att leverera god mat till våra besökare.

Från och med tisdag 24 mars kommer vi börja servera tallrikslunch istället för buffé. Detta skapar en bättre hygien då ni gäster inte behöver ta i samma verktyg för att ta maten samt ger oss möjlighet att hålla nere mängden mat som behöver kastas då den stått framme på buffén. Ingen skall förstås behöva gå hungrig från oss så vill ni ha påfyllning så fixar vi självfallet det!

Vi kommer även att presentera en meny med matlådor som ni antingen kan hämta hos oss alternativt få utkört.

Vi kommer erbjuda utkörning både till privata hem och företag på eftermiddagarna mellan 15:00-17:00 inom Burträsk tätort. På efterfrågan kommer vi även kunna leverera till kringliggande byar vid större beställningar. Betalning sker med i samband med överlämnandet. Vi tar kontanter, kort eller swish.

Priser

Matlåda 85:-

Utkörning: 20:- (per kund, oavsett antal lådor)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *