Värdshusets Helgpåse

Under våren kommer vi erbjuda en smaklig helgpåse istället för vår traditionella à la carte.

Helgpåsen innehåller alla delar samt enkla instruktioner för att tillaga en smaklig restaurangmåltid hemma. Vi gör såserna och komponerar rätterna, ni värmer på det när ni kommer hem. Det kan innebära att steka köttet eller fisken samt värma eventuella tillbehör i stekpanna eller ugn.

Påsen kostar 199:- per portion. Välj gärna till någon av våra förrätter eller desserter.

Meny

Förrätter

Hummersoppa med friterad palsternacka 95:- pp

Delibricka från egen deli, 2 ostar och 2 charkuterier, marmelad, tryffelchips, fläsksvålar, oliver och friterat tunnbröd 129:- pp

Varmrätter

26 februari: Entrécote 225g, potatiskaka, morötter, örtsmör och rödvinssky.

26 mars: Värdshusets Pankotoppade laxfilé, potatis- och palsternackspuré, mangosalsa.

30 april: Fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssky, bearnaisesås och kvittomater.

Desserter

Oreocheesecake med chokladmousse 85:-

Kokospannacotta toppad med ananas och passionsfrukt. 85:-

Barnmeny

Hemrullade köttbullar i vår smaskiga tomatsås och pasta 95:-

Värdshusets mumsiga småpannkakor med sylt och vaniljglass 95:-

Beställningsinfo

Beställning sker via mail till info@burtraskvardshus.se eller via formuläret på vår hemsida. Ange datum i ämnesraden.

Sista beställningsdag för påsarna är söndagen innan. Utlämning sker fredagar 11:00-18:00 på värdshuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *