Värdshusets Helgpåse

Under Januari och Februari kommer vi erbjuda en smaklig helgpåse istället för vår traditionella à la carte.

Helgpåsen innehåller alla ingredienser samt enkla instruktioner för att tillaga en smaklig restaurangmåltid hemma.

Påsen kostar 199:- per portion. Välj gärna till någon av våra förrätter eller desserter.

Meny

Förrätter

Hummersoppa med friterad palsternacka 95:- pp

Delibricka från egen deli, 2 ostar och 2 charkuterier, marmelad, tryffelchips, fläsksvålar, oliver och friterat tunnbröd 129:- pp

Varmrätter

29 januari: Fjällröding, rostad mandelpotatis, primörer, aioli på brynt smör och vitvinssås.

26 februari: Entrécote 225g, potatiskaka, morötter, örtsmör och rödvinssky.

26 mars: Värdshusets Pankotoppade laxfilé, potatis- och palsternackspuré, mangosalsa.

30 april: Fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssky, bearnaisesås och kvittomater.

Desserter

Oreocheesecake med chokladmousse 85:-

Kokospannacotta toppad med ananas och passionsfrukt. 85:-

Barnmeny

Hemrullade köttbullar i vår smaskiga tomatsås och pasta 95:-

Värdshusets mumsiga småpannkakor med sylt och vaniljglass 95:-

Beställningsinfo

Beställning sker via mail till info@burtraskvardshus.se eller via formuläret på vår hemsida. Ange datum i ämnesraden.

Sista beställningsdag för påsarna är söndagen innan. Utlämning sker fredagar 11:00-18:00 på värdshuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *