Beställ och betala med mobilen

I samarbete med vår kassaleverantör Trivec kan vi nu erbjuda våra kunder att beställa och betala via mobilen. Du betalar enkelt med kort eller swish!

På varje bord finns nu en QR kod. Scanna den med mobilen och du kommer direkt till vår menyportal där du kan se hela vår meny av både mat och dryck. Välj det du vill ha och gå vidare till betalning. När du betalat, antingen med kort eller swish, kommer informationen direkt in till köket och baren och vi tillreder din mat och dryck. Vi serverar sedan vid bordet! Du behöver inte vänta i kö för att beställa eller betala. Smidigt, eller hur?

Tjänsten kräver ingen registrering, vill ni ha hjälp med att komma igång så finns vi så klart till er tjänst!

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.