Laddar Evenemang

Välkommen till Restaurang K7 Travet i samband med Midsommartravet den 24 juni 2023!

Du hittar Restaurang K7 Travet på Skellefteåtravet! Den 24 juni slå Skellefteåtravet upp portarna för Midsommartravet och den anrika tävlingen Midsommarkransen!

Boka ditt bord till Midsommartravet via tickster. Klicka här för länken. Notera att vi inte tar emot bordsbokningar via Burträsk Värdshus/Kamvägen 7. Alla bord denna kväll bokas genom Skellefteåtravet.

Nya Restaurangen För 595:- får ni entré till evenemanget och tillgång till Nya Restaurangen där vi serverar en generös midsommarbuffé med kallskuret, småvarmt, grillat, dessertbord samt kaffebuffé. Ni får dessutom bästa platserna och tillgång till ett generöst dryckesutbud från vår bar.

Gamla Restaurangen tar vi inga bordsbokningar i. Där serverar vi en pubmeny inspirerad av vår verksamhet i Burträsk. Njut av bland annat Fish ’n’ Chips, Hamburgare, Räkmacka eller Caesarsallad. Först till kvarn får först mala.

Vi kommer även ha flera barer på markplan. En i Totohallen, en vid entrén till Nya Restaurangen och en på Uteserveringen.

Serveringsområdet 2023 är längst med hela gradängen utmed byggnadens längd. Medhavd alkohol är inte tillåten på området.

Stallbacken erbjuder mat till aktiva inom travsporten mellan 15:30 och 20:00. Vi har även viss fikaförsäljning och drycker.

 

 

Observera att ni måste ha löst biljett innan ni kan komma till restaurangerna denna dag! Biljetter köper ni via länken ovanför.

Observera att vi inte tar några kontanter i restaurangerna! Beställning av mat och dryck i Gamla Restaurangen och beställning av dryck i Nya Restaurangen sker antingen i baren eller via QR koder som finns utplacerade på alla bord. Beställning och betalning sker i telefonen och maten/drycken serveras vid bordet. Ni kommer behöva ange en e-postadress, detta är endast för att kvittot skall hamna rätt och vi kommer inte skicka någon marknadsföring till er om ni inte vill det.

I barerna accepterar vi Kortbetalningar och Swishbetalningar.

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!