Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Julbord

Nu är det dags för årets julbord!

Vi startar med julbord den 24 november och kör sedan onsdagar och helger.

Lista över datum

Fredag 24 november 18:00
Lördag 25 november 18:00

Onsdag 29 november 18:00
Fredag 1 december 18:00
Lördag 2 december 18:00

Onsdag 6 december 18:00
Fredag 8 december 18:00
Lördag 9 december 18:00

Onsdag 13 december 18:00
Fredag 15 december 18:00
Lördag 16 december 18:00
Söndag 17 december 18:00

Priser

Vuxen 795:-
Barn 5-12 år 195:-
Barn 0-4 år Gratis

 

Julbasar

Lördag den 23 december ställer vi till med julbasar här på Värdshuset.

Öppet 10:00-15:00

Vi erbjuder våra sillar, janssons, ostar och annat gott inför julen.

Vi öppnar även upp för andra aktörer som vill komma och sälja sina varor hos oss, helt kostnadsfritt.

Hör av er om ni är intresserade av att sälja era varor hos oss! Tel 0914 106 00

 

Related Posts

  • Välkommen till årets hemvändarkväll! På juldagen är den givna platsen att träffas just värdshuset! Vi drar igång med skönt häng redan från klockan 20:00 med extra schyssta priser fram till klockan 22.00 Därefter drar festen igång och vi håller öppet fram till 01.00! Köp din biljett direkt hos oss under våra öppettider eller på tickster. […]

  • Vi bjuder in att quizza med oss på värdshuset med start den 25 oktober Höstens quiz kommer ske Onsdag 25 oktober Onsdag 8 nov Onsdag 22 nov   Start klockan 18:00 Slut kring 20:30 Gratis att delta men vi ser gärna att ni handlar något att äta och dricka under kvällen.    

  • Onsdag 30 augusti och torsdag 31 augusti håller vi stängt p.g.a. semestrar. Vi öppnar som vanligt igen 1 september.

  • Välkommen på årets mest udda kräftskiva! Vi känner oss lite ”cajun” och drar till med en riktig kräftskiva med amerikansk sydstatstema, lördagen den 26 augusti. Cajunkulturen i södra USA kännetecknas av de många kulturer som har varit och är verksamma i regionen. Kulturen har bland annat många franska inslag och egen musik och matkultur. Vi […]