Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Menyn för juldagen finns nu ute på vår Restaurangsida.

Välkommen på hemvändarkväll på värdshuset!

För juldagen gäller följande:

Vi håller öppet 17:00-01:00

Efter 21:00 krävs biljett för att komma in.

Sällskap som bokar bord och kommer och äter får biljetter av oss som gäller för kvällen.

För er som inte vill komma och äta utan bara komma senare på kvällen (efter 21.00) så gäller det att köpa biljett. Biljetten kostar 50:- och köps på Direkten/Karamellen mitt emot Värdshuset.

Gällande restriktioner fr.o.m. 23 december är att max åtta personer får sitta kring samma bord och det skall hållas en meters lucka till nästa sällskap.

Trängsel vid baren får inte ske. Vi kommer därför hänvisa i första hand till beställning med mobiltelefon. Innan kl 21:00 hjälper våra servitriser er med bordsbeställningar.

Vi har vakter och personal under kvällen som kommer kontrollera att restriktionerna efterföljs. Personer som inte hörsammar vår personals uppmaningar kommer avvisas från stället.

Vi går inte under regler för offentlig tillställning eller allmän sammankomst utan följer reglerna för serveringsställen.

Covidpass är inte ett krav men vi uppskattar så klart att ni som ämnar besöka oss har fullgod vaccination.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Related Posts

  • I år kommer vi erbjuda en massa god julmat för att ni skall slippa stå och slita i köket och istället kunna lägga lite mer tid på att umgås med familjen då det är ont om lediga dagar denna jul. Vi kommer erbjuda en välfylld julbordspåse samt en ostpåse där Sara har valt ut de […]

  • Från 22 november slutar vi servera dagens lunch pga att vi drar igång julborden. Vi önskar våra kunde välkomna åter i januari 2023 God jul och gott nytt år!

  • Vi har den stora äran att få presentera riksspelmännen Daniel Wikslund och Samuel Lundström hos oss på värdshuset! Daniel och Samuel är i Burträsk för att spela på skolan och på Nävarnas Hus, sista kvällen i Burträsk förärar de även oss på Värdshuset med ett besök onsdagen den 16 november. Njut av god mat och […]

  • Nu är det dags för årets hemvändarkväll på värdshuset! Söndagen den 25 december brassar vi igång köket och fyller upp kylarna i baren för hemvändarkväll. Träffa kompisarna, undvik svärmor eller njut av något annat än julmat en stund! Oavsett anledning är ni hjärtligt välkomna till oss på juldagen. Även i år kommer vi sälja biljetter. […]