Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Menyn för juldagen finns nu ute på vår Restaurangsida.

Välkommen på hemvändarkväll på värdshuset!

För juldagen gäller följande:

Vi håller öppet 17:00-01:00

Efter 21:00 krävs biljett för att komma in.

Sällskap som bokar bord och kommer och äter får biljetter av oss som gäller för kvällen.

För er som inte vill komma och äta utan bara komma senare på kvällen (efter 21.00) så gäller det att köpa biljett. Biljetten kostar 50:- och köps på Direkten/Karamellen mitt emot Värdshuset.

Gällande restriktioner fr.o.m. 23 december är att max åtta personer får sitta kring samma bord och det skall hållas en meters lucka till nästa sällskap.

Trängsel vid baren får inte ske. Vi kommer därför hänvisa i första hand till beställning med mobiltelefon. Innan kl 21:00 hjälper våra servitriser er med bordsbeställningar.

Vi har vakter och personal under kvällen som kommer kontrollera att restriktionerna efterföljs. Personer som inte hörsammar vår personals uppmaningar kommer avvisas från stället.

Vi går inte under regler för offentlig tillställning eller allmän sammankomst utan följer reglerna för serveringsställen.

Covidpass är inte ett krav men vi uppskattar så klart att ni som ämnar besöka oss har fullgod vaccination.

Related Posts

  • Onsdag 30 augusti och torsdag 31 augusti håller vi stängt p.g.a. semestrar. Vi öppnar som vanligt igen 1 september.

  • Välkommen på årets mest udda kräftskiva! Vi känner oss lite ”cajun” och drar till med en riktig kräftskiva med amerikansk sydstatstema, lördagen den 26 augusti. Cajunkulturen i södra USA kännetecknas av de många kulturer som har varit och är verksamma i regionen. Kulturen har bland annat många franska inslag och egen musik och matkultur. Vi […]

  • Under sensommaren och hösten kommer vi ändra våra öppettider. Från och med den 21 augusti kommer restaurangen vara öppen följande tider. Onsdag 16:00-21:00 Torsdag 16:00-21:00 Fredag 11:00-22:00 Lördag 12:00-22:00 Se aktuella och avvikande öppettider på vår Kontaktsida. Detta innebär att vi endast kommer servera lunchbuffé fredagar. På grund av lågt besöksunderlag under lång tid och […]

  • Välkommen till Skellefteåtravet onsdag den 26 juli. Då är det dags för Svenska Travligan att komma till Skellefteåtravet! Lär mer om STL här: www.svenskatravligan.se Vi finns på plats i restaurangerna och erbjuder flera olika alternativ för dig som besökare. I Restaurang Etage (Nya Restaurangen) erbjuder vi en generös sommarbuffé med dessertbord för endast 595:- inkl […]