by Oscar Klemo
Share
by Oscar Klemo
Share
Den 29 augusti öppnar vi för ännu en legendarisk à la carte. Sara fyller köket med nya smaker och dofter och Oscar fixar med dryck i baren. Vi har även tagit in extra hjälp i serveringen för att minska väntetiderna.
Boka Ert bord redan nu för att hjälpa oss ge Er den bästa upplevelsen. Bokning sker via mail till info@burtraskvardshus.se, telefon 0914 106 00 eller DM på sociala medier.
Öppettider 16:00-21:00
Menyn publiceras här under när det närmar sig.
MENY
Förrätter
Vitlöksbröd (L,G)
Serveras med chiliaioli
99:-
Svartrotssoppa (L, G)
Serveras med parmachips och krutonger
99:-
Varmrätter
Schnitzel (G,L)
Kalvschnitzel serveras med kapris, rödvinssky, vitlökssmör & pommes frites
225:-
Röding(L)
Rimmad röding serveras med vitvinssås, smörslungad potatis & primörer
229:-
Ribs (L,G)
Lågtempade spareribs med bbq-sås, pommes frites & coleslaw
215:-
Spetskål (VEG)
Grillad spetskål med morotskräm, rostade pumpakärnor och brynt hasselnötssmör
199:-
Dessert
Friterad ädelost med björnbärsmarmelad
89:-
Brownie(L,G)
Hembakad brownie serveras med salt kolasås & vaniljglass
99:-
Vi bjuder in att quizza med oss på värdshuset med start den 25 oktober Höstens quiz kommer ske Onsdag 25 oktober Onsdag 8 nov Onsdag 22 nov Start klockan 18:00 Slut kring 20:30 Gratis att delta men vi ser gärna att ni handlar något att äta och dricka under kvällen.
Julbord Nu är det dags för årets julbord! Vi startar med julbord den 24 november och kör sedan onsdagar och helger. Lista över datum Fredag 24 november 18:00 Lördag 25 november 18:00 Onsdag 29 november 18:00 Fredag 1 december 18:00 Lördag 2 december 18:00 Onsdag 6 december 18:00 Fredag 8 december 18:00 Lördag 9 december […]
Onsdag 30 augusti och torsdag 31 augusti håller vi stängt p.g.a. semestrar. Vi öppnar som vanligt igen 1 september.
Välkommen på årets mest udda kräftskiva! Vi känner oss lite ”cajun” och drar till med en riktig kräftskiva med amerikansk sydstatstema, lördagen den 26 augusti. Cajunkulturen i södra USA kännetecknas av de många kulturer som har varit och är verksamma i regionen. Kulturen har bland annat många franska inslag och egen musik och matkultur. Vi […]