Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Hej företagare i Burträsk med omnejd!

Att hotell- och restaurangnäringen går på knäna så här i coronatider har nog inte gått någon förbi. Vi vet även att många andra företag kämpar i dessa tider. För att stötta värdshuset och även göra en kul sak drar vi nu igång en burgarduell. Tanken är att ni som företag duellerar mot varandra genom att skapa en burgare som vi sedan tillreder och säljer. Varje tillfälle tävlar två företag med sina burgare och det företag vars burgare säljer mest går vidare i turneringen mot en final där bästa burgaren utses.

Laborera med olika bröd, såser, protein (kan så klart vara fisk, halloumi, korv, pulled pork eller vad som helst), salladssorter, löksorter, tomatsorter, ja, vad som helst. Finns det något som passar ert företags profil som vore kul att framhäva? Ja, ”sky’s the limit” så att säga!

Vinnande företag får ett fint pris från oss i finalen.

Tävlingen börjar allt eftersom vi fått tävlingsanmälningar och beroende på antal tävlande kommer vi ta fram en tidsplan. Ju fler desto roligare och längre turnering!

Hamburgarna kommer finnas både som take away och att äta på plats på värdshuset.

Svaret på de vanligaste frågorna hittar ni här nedanför. Undrar ni något annat så kontaktar ni oss så klart!

Kostar det något för mig att delta?
Nej, det är helt gratis att delta.

Hur skapar vi en burgare?
Ni får skapa den helt efter eget huvud samråd med Sara. Tänk bröd, protein, toppingar, dressingar/såser och grönsaker. Kontakta oss för mer info.

När måste vi anmäla oss?
Tävlingsanmälan är öppen fram till söndag 14 mars och tävlingen beräknas starta strax efter.

Vad behöver ni från oss?
Förutom en grym burgare så önskar vi även er logotyp i vektorbaserat format för att kunna marknadsföra era burgare via vår facebook och instagram. Eventuella grafiska profiler som skall följas skall också bifogas. Vi ser gärna (och det hjälper er så klart mot vinst) att ni hjälper till att marknadsföra tävlingskvällarna via sociala medier och bjuda in era medarbetare och vänner till evenemangen.

Vilka får delta?
Tävlingen är i första hand tänkt att ha företag/organisationer/föreningar som målgrupp. Självklart kan olika skiftlag/turer/sidor eller olika avdelningar på samma arbetsplats tävla. T.ex. kontoret mot produktionen, nattskift mot dagskift osv. Företaget skall ha anknytning till Burträskbygden åtminstone i form av arbetsställe eller liknande. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer!

Vårt företag vill vara med, hur går vi till väga?
Skicka ett mail till info@burtraskvardshus.se eller ring oss på 0914 106 00 så går vi vidare därifrån.

Välkommen till oss på värdshuset!

/Oscar och Sara

Related Posts

  • Vi bjuder in att quizza med oss på värdshuset med start den 25 oktober Höstens quiz kommer ske Onsdag 25 oktober Onsdag 8 nov Onsdag 22 nov   Start klockan 18:00 Slut kring 20:30 Gratis att delta men vi ser gärna att ni handlar något att äta och dricka under kvällen.    

  • Julbord Nu är det dags för årets julbord! Vi startar med julbord den 24 november och kör sedan onsdagar och helger. Lista över datum Fredag 24 november 18:00 Lördag 25 november 18:00 Onsdag 29 november 18:00 Fredag 1 december 18:00 Lördag 2 december 18:00 Onsdag 6 december 18:00 Fredag 8 december 18:00 Lördag 9 december […]

  • Onsdag 30 augusti och torsdag 31 augusti håller vi stängt p.g.a. semestrar. Vi öppnar som vanligt igen 1 september.

  • Välkommen på årets mest udda kräftskiva! Vi känner oss lite ”cajun” och drar till med en riktig kräftskiva med amerikansk sydstatstema, lördagen den 26 augusti. Cajunkulturen i södra USA kännetecknas av de många kulturer som har varit och är verksamma i regionen. Kulturen har bland annat många franska inslag och egen musik och matkultur. Vi […]