Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Hej företagare i Burträsk med omnejd!

Att hotell- och restaurangnäringen går på knäna så här i coronatider har nog inte gått någon förbi. Vi vet även att många andra företag kämpar i dessa tider. För att stötta värdshuset och även göra en kul sak drar vi nu igång en burgarduell. Tanken är att ni som företag duellerar mot varandra genom att skapa en burgare som vi sedan tillreder och säljer. Varje tillfälle tävlar två företag med sina burgare och det företag vars burgare säljer mest går vidare i turneringen mot en final där bästa burgaren utses.

Laborera med olika bröd, såser, protein (kan så klart vara fisk, halloumi, korv, pulled pork eller vad som helst), salladssorter, löksorter, tomatsorter, ja, vad som helst. Finns det något som passar ert företags profil som vore kul att framhäva? Ja, ”sky’s the limit” så att säga!

Vinnande företag får ett fint pris från oss i finalen.

Tävlingen börjar allt eftersom vi fått tävlingsanmälningar och beroende på antal tävlande kommer vi ta fram en tidsplan. Ju fler desto roligare och längre turnering!

Hamburgarna kommer finnas både som take away och att äta på plats på värdshuset.

Svaret på de vanligaste frågorna hittar ni här nedanför. Undrar ni något annat så kontaktar ni oss så klart!

Kostar det något för mig att delta?
Nej, det är helt gratis att delta.

Hur skapar vi en burgare?
Ni får skapa den helt efter eget huvud samråd med Sara. Tänk bröd, protein, toppingar, dressingar/såser och grönsaker. Kontakta oss för mer info.

När måste vi anmäla oss?
Tävlingsanmälan är öppen fram till söndag 14 mars och tävlingen beräknas starta strax efter.

Vad behöver ni från oss?
Förutom en grym burgare så önskar vi även er logotyp i vektorbaserat format för att kunna marknadsföra era burgare via vår facebook och instagram. Eventuella grafiska profiler som skall följas skall också bifogas. Vi ser gärna (och det hjälper er så klart mot vinst) att ni hjälper till att marknadsföra tävlingskvällarna via sociala medier och bjuda in era medarbetare och vänner till evenemangen.

Vilka får delta?
Tävlingen är i första hand tänkt att ha företag/organisationer/föreningar som målgrupp. Självklart kan olika skiftlag/turer/sidor eller olika avdelningar på samma arbetsplats tävla. T.ex. kontoret mot produktionen, nattskift mot dagskift osv. Företaget skall ha anknytning till Burträskbygden åtminstone i form av arbetsställe eller liknande. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer!

Vårt företag vill vara med, hur går vi till väga?
Skicka ett mail till info@burtraskvardshus.se eller ring oss på 0914 106 00 så går vi vidare därifrån.

Välkommen till oss på värdshuset!

/Oscar och Sara

Related Posts

  • Fira mor på mors dag hos oss på Värdshuset i Burträsk! Vi öppnar upp för mors dags middag söndagen den 28 maj. Avnjut en två- eller trerätterslunch i hjärtlig värdshusmiljö. Öppet 11:30-17:00 Sista sittning 16.00 OBS. Endast förbokning. Bokning via vår hemsida, ange kött, fisk eller veg i meddelande, www.burtraskvardshus.se, telefon 0914 106 00 eller mail […]

  • Skärtorsdagen Lunch 11:00-13:30 Middag 17:00-22:00 Långfredag Lunch: Stängd Middag: 16:00-22;00 Påskafton Middag 16:00-22:00 Påskdagen Stängt Annandag Påsk Stängt

  • Tycker du om att jobba med människor? Brinner du för service eller mat? Vill du lära dig restaurangbranschen? Då skall du komma och jobba med oss! Sommaren är vår allra mest hektiska period. Under sommarmånaderna har vi stort behov av personal inom flera områden. Vi söker dig som är mellan 15 och 70 och som […]

  • Vi firar att vi har varit i Burträsk i tre år. I februari 2020 öppnade vi dörrarna som nya ägare av Burträsk Värdshus. Efter att ha kämpat oss igenom tre år av pandemi tänkte vi att vi nu skulle kunna få fira på riktigt. Detta gör vi genom att olika specialerbjudande under vår jubileumsvecka! Det […]