Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Välkommen på årets mest udda kräftskiva!
Vi känner oss lite ”cajun” och drar till med en riktig kräftskiva med amerikansk sydstatstema, lördagen den 26 augusti.
Cajunkulturen i södra USA kännetecknas av de många kulturer som har varit och är verksamma i regionen. Kulturen har bland annat många franska inslag och egen musik och matkultur.
Vi har tagit upp deras kräftkultur. I stället för att äta kräftorna kalla, med dill och västerbottenpaj, serverar vi dem kokta tillsammans med kryddiga korvar, chili majs och potatis. Till det serverar vi bröd och härlig dip. Enligt tradition hälls hinkar med kräftorna ut på bordet och en plockar sedan den en vill ha som en buffé.
Framåt kvällningen kommer lokala bandet Old Farts tillbaka och ställer sig på scenen. De har lovat ett härligt set med klassiska sydstatssånger, t.ex. Creedence, ZZ Top och Lynyrd Skynyrd. Sedan fortsätter festen fram till klockan 01.00.
Kräftskivan serveras klockan 18:00. Bordsbokning vid vår hemsida, www.burtraskvardshus.se Kostnad för kräftskivan är 399:- inkl entré.
För att kräftorna skall räcka behöver vi er bokning senast den 21 augusti.
Precis som på sommarfesten går det även att köpa entré till bara evenemanget. 80:- förköp, 100:- på dörren. Köps på Direkten/Karamellen i Burträsk.
Biljetterna släpps måndag 14 augusti.
Så dra ihop kompisgänget, familjen eller varför inte en schysst kick-off för företaget så här mellan sommarens längtan och vinterns köld!
För företagsbokningar, vänligen kontakta oss på telefon eller mail.
Välkomna!

Related Posts

  • Tjohej! Nu är det återigen dags för semeste och semestern börjar bäst hos oss! Fredag den 5 juli ställer vi till med en Semesterfest på framsidan av Värdshuset! Vi har bokat scen, staket och band och fyller upp skafferierna och baren för en hejdundrande minifestival! Vi öppnar klockan 16:00 och erbjuder då en riktig after […]

  • Lördag 18 maj samt lördag 25 maj Vi kan stoltsera med att Renbergsvattnets Lantbruk har valt Kamvägen 7 Restaurang och Bar på Burträsk Värdshus som platsen att lansera sin nya, egenproducerade gin – Renbergs Gin. Mikael Olofsson kommer och berättar historien om hur ginet blev till med råvaror helt ifrån Renbergsvattnets Lantbruk. Renbergsvattnets lantbruk har […]

  • Vi vill ha er hjälp att bli bättre! Svara gärna på några korta frågor om oss för att hjälpa oss att förstå vad du som gäst vill ha! Följ länken nedan för att komma till ett Google formulär. Det är helt anonymt att delta! https://forms.gle/6Mt4w75sJdtecEvi6

  • Välkommen att fira Mors Dag hos oss på Burträsk Värdshus och Kamvägen 7 Restaurang och Bar I år serverar vi en somrig buffé för de vuxna och en barnbuffé för de små! Boka ert bord via vår bordsbokning! Vuxna 399:- Barn 79:- Öppet för bokningar eller drop in i mån av plats mellan kl 12:00-14:00! […]