Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Välkommen på årets mest udda kräftskiva!
Vi känner oss lite ”cajun” och drar till med en riktig kräftskiva med amerikansk sydstatstema, lördagen den 26 augusti.
Cajunkulturen i södra USA kännetecknas av de många kulturer som har varit och är verksamma i regionen. Kulturen har bland annat många franska inslag och egen musik och matkultur.
Vi har tagit upp deras kräftkultur. I stället för att äta kräftorna kalla, med dill och västerbottenpaj, serverar vi dem kokta tillsammans med kryddiga korvar, chili majs och potatis. Till det serverar vi bröd och härlig dip. Enligt tradition hälls hinkar med kräftorna ut på bordet och en plockar sedan den en vill ha som en buffé.
Framåt kvällningen kommer lokala bandet Old Farts tillbaka och ställer sig på scenen. De har lovat ett härligt set med klassiska sydstatssånger, t.ex. Creedence, ZZ Top och Lynyrd Skynyrd. Sedan fortsätter festen fram till klockan 01.00.
Kräftskivan serveras klockan 18:00. Bordsbokning vid vår hemsida, www.burtraskvardshus.se Kostnad för kräftskivan är 399:- inkl entré.
För att kräftorna skall räcka behöver vi er bokning senast den 21 augusti.
Precis som på sommarfesten går det även att köpa entré till bara evenemanget. 80:- förköp, 100:- på dörren. Köps på Direkten/Karamellen i Burträsk.
Biljetterna släpps måndag 14 augusti.
Så dra ihop kompisgänget, familjen eller varför inte en schysst kick-off för företaget så här mellan sommarens längtan och vinterns köld!
För företagsbokningar, vänligen kontakta oss på telefon eller mail.
Välkomna!

Related Posts

  • Onsdag 30 augusti och torsdag 31 augusti håller vi stängt p.g.a. semestrar. Vi öppnar som vanligt igen 1 september.

  • Under sensommaren och hösten kommer vi ändra våra öppettider. Från och med den 21 augusti kommer restaurangen vara öppen följande tider. Onsdag 16:00-21:00 Torsdag 16:00-21:00 Fredag 11:00-22:00 Lördag 12:00-22:00 Se aktuella och avvikande öppettider på vår Kontaktsida. Detta innebär att vi endast kommer servera lunchbuffé fredagar. På grund av lågt besöksunderlag under lång tid och […]

  • Välkommen till Skellefteåtravet onsdag den 26 juli. Då är det dags för Svenska Travligan att komma till Skellefteåtravet! Lär mer om STL här: www.svenskatravligan.se Vi finns på plats i restaurangerna och erbjuder flera olika alternativ för dig som besökare. I Restaurang Etage (Nya Restaurangen) erbjuder vi en generös sommarbuffé med dessertbord för endast 595:- inkl […]

  • Välkommen till Restaurang K7 Travet i samband med Midsommartravet den 24 juni 2023! Du hittar Restaurang K7 Travet på Skellefteåtravet! Den 24 juni slå Skellefteåtravet upp portarna för Midsommartravet och den anrika tävlingen Midsommarkransen! Boka ditt bord till Midsommartravet via tickster. Klicka här för länken. Notera att vi inte tar emot bordsbokningar via Burträsk Värdshus/Kamvägen […]