Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Välkommen på årets mest udda kräftskiva!
Vi känner oss lite ”cajun” och drar till med en riktig kräftskiva med amerikansk sydstatstema, lördagen den 26 augusti.
Cajunkulturen i södra USA kännetecknas av de många kulturer som har varit och är verksamma i regionen. Kulturen har bland annat många franska inslag och egen musik och matkultur.
Vi har tagit upp deras kräftkultur. I stället för att äta kräftorna kalla, med dill och västerbottenpaj, serverar vi dem kokta tillsammans med kryddiga korvar, chili majs och potatis. Till det serverar vi bröd och härlig dip. Enligt tradition hälls hinkar med kräftorna ut på bordet och en plockar sedan den en vill ha som en buffé.
Framåt kvällningen kommer lokala bandet Old Farts tillbaka och ställer sig på scenen. De har lovat ett härligt set med klassiska sydstatssånger, t.ex. Creedence, ZZ Top och Lynyrd Skynyrd. Sedan fortsätter festen fram till klockan 01.00.
Kräftskivan serveras klockan 18:00. Bordsbokning vid vår hemsida, www.burtraskvardshus.se Kostnad för kräftskivan är 399:- inkl entré.
För att kräftorna skall räcka behöver vi er bokning senast den 21 augusti.
Precis som på sommarfesten går det även att köpa entré till bara evenemanget. 80:- förköp, 100:- på dörren. Köps på Direkten/Karamellen i Burträsk.
Biljetterna släpps måndag 14 augusti.
Så dra ihop kompisgänget, familjen eller varför inte en schysst kick-off för företaget så här mellan sommarens längtan och vinterns köld!
För företagsbokningar, vänligen kontakta oss på telefon eller mail.
Välkomna!

Related Posts

  • Välkommen till årets hemvändarkväll! På juldagen är den givna platsen att träffas just värdshuset! Vi drar igång med skönt häng redan från klockan 20:00 med extra schyssta priser fram till klockan 22.00 Därefter drar festen igång och vi håller öppet fram till 01.00! Köp din biljett direkt hos oss under våra öppettider eller på tickster. […]

  • Vi bjuder in att quizza med oss på värdshuset med start den 25 oktober Höstens quiz kommer ske Onsdag 25 oktober Onsdag 8 nov Onsdag 22 nov   Start klockan 18:00 Slut kring 20:30 Gratis att delta men vi ser gärna att ni handlar något att äta och dricka under kvällen.    

  • Julbord Nu är det dags för årets julbord! Vi startar med julbord den 24 november och kör sedan onsdagar och helger. Lista över datum Fredag 24 november 18:00 Lördag 25 november 18:00 Onsdag 29 november 18:00 Fredag 1 december 18:00 Lördag 2 december 18:00 Onsdag 6 december 18:00 Fredag 8 december 18:00 Lördag 9 december […]

  • Onsdag 30 augusti och torsdag 31 augusti håller vi stängt p.g.a. semestrar. Vi öppnar som vanligt igen 1 september.