Categories: Okategoriserade

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserade

by Oscar Klemo

Share

Med anledning av corona epedemin vill vi informera om vissa förändringar som vi kommer införa under denna ansträngda period.

Sedan utbrottet av corona har vi tappat ca 60% av vår omsättning på värdshuset. Detta är så klart ett väldigt hårt slag för oss som nystartade eftersom våra ”lador” står tomma. Vi har även upplevt ett större svinn p.g.a. av tappet av antalet kunder då vi fått slänga mat som stått framme på buffén.

Vi försöker nu på olika sätt fortsätta vår verksamhet, att leverera god mat till våra besökare.

Från och med tisdag 24 mars kommer vi börja servera tallrikslunch istället för buffé. Detta skapar en bättre hygien då ni gäster inte behöver ta i samma verktyg för att ta maten samt ger oss möjlighet att hålla nere mängden mat som behöver kastas då den stått framme på buffén. Ingen skall förstås behöva gå hungrig från oss så vill ni ha påfyllning så fixar vi självfallet det!

Vi kommer även att presentera en meny med matlådor som ni antingen kan hämta hos oss alternativt få utkört.

Vi kommer erbjuda utkörning både till privata hem och företag på eftermiddagarna mellan 15:00-17:00 inom Burträsk tätort. På efterfrågan kommer vi även kunna leverera till kringliggande byar vid större beställningar. Betalning sker med i samband med överlämnandet. Vi tar kontanter, kort eller swish.

Priser

Matlåda 85:-

Utkörning: 20:- (per kund, oavsett antal lådor)

Related Posts

  • Välkommen till årets hemvändarkväll! På juldagen är den givna platsen att träffas just värdshuset! Vi drar igång med skönt häng redan från klockan 20:00 med extra schyssta priser fram till klockan 22.00 Därefter drar festen igång och vi håller öppet fram till 01.00! Köp din biljett direkt hos oss under våra öppettider eller på tickster. […]

  • Vi bjuder in att quizza med oss på värdshuset med start den 25 oktober Höstens quiz kommer ske Onsdag 25 oktober Onsdag 8 nov Onsdag 22 nov   Start klockan 18:00 Slut kring 20:30 Gratis att delta men vi ser gärna att ni handlar något att äta och dricka under kvällen.    

  • Julbord Nu är det dags för årets julbord! Vi startar med julbord den 24 november och kör sedan onsdagar och helger. Lista över datum Fredag 24 november 18:00 Lördag 25 november 18:00 Onsdag 29 november 18:00 Fredag 1 december 18:00 Lördag 2 december 18:00 Onsdag 6 december 18:00 Fredag 8 december 18:00 Lördag 9 december […]

  • Onsdag 30 augusti och torsdag 31 augusti håller vi stängt p.g.a. semestrar. Vi öppnar som vanligt igen 1 september.