Categories: Okategoriserade

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserade

by Oscar Klemo

Share

Med anledning av corona epedemin vill vi informera om vissa förändringar som vi kommer införa under denna ansträngda period.

Sedan utbrottet av corona har vi tappat ca 60% av vår omsättning på värdshuset. Detta är så klart ett väldigt hårt slag för oss som nystartade eftersom våra ”lador” står tomma. Vi har även upplevt ett större svinn p.g.a. av tappet av antalet kunder då vi fått slänga mat som stått framme på buffén.

Vi försöker nu på olika sätt fortsätta vår verksamhet, att leverera god mat till våra besökare.

Från och med tisdag 24 mars kommer vi börja servera tallrikslunch istället för buffé. Detta skapar en bättre hygien då ni gäster inte behöver ta i samma verktyg för att ta maten samt ger oss möjlighet att hålla nere mängden mat som behöver kastas då den stått framme på buffén. Ingen skall förstås behöva gå hungrig från oss så vill ni ha påfyllning så fixar vi självfallet det!

Vi kommer även att presentera en meny med matlådor som ni antingen kan hämta hos oss alternativt få utkört.

Vi kommer erbjuda utkörning både till privata hem och företag på eftermiddagarna mellan 15:00-17:00 inom Burträsk tätort. På efterfrågan kommer vi även kunna leverera till kringliggande byar vid större beställningar. Betalning sker med i samband med överlämnandet. Vi tar kontanter, kort eller swish.

Priser

Matlåda 85:-

Utkörning: 20:- (per kund, oavsett antal lådor)

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Related Posts

  • I år kommer vi erbjuda en massa god julmat för att ni skall slippa stå och slita i köket och istället kunna lägga lite mer tid på att umgås med familjen då det är ont om lediga dagar denna jul. Vi kommer erbjuda en välfylld julbordspåse samt en ostpåse där Sara har valt ut de […]

  • Från 22 november slutar vi servera dagens lunch pga att vi drar igång julborden. Vi önskar våra kunde välkomna åter i januari 2023 God jul och gott nytt år!

  • Vi har den stora äran att få presentera riksspelmännen Daniel Wikslund och Samuel Lundström hos oss på värdshuset! Daniel och Samuel är i Burträsk för att spela på skolan och på Nävarnas Hus, sista kvällen i Burträsk förärar de även oss på Värdshuset med ett besök onsdagen den 16 november. Njut av god mat och […]

  • Nu är det dags för årets hemvändarkväll på värdshuset! Söndagen den 25 december brassar vi igång köket och fyller upp kylarna i baren för hemvändarkväll. Träffa kompisarna, undvik svärmor eller njut av något annat än julmat en stund! Oavsett anledning är ni hjärtligt välkomna till oss på juldagen. Även i år kommer vi sälja biljetter. […]