Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Tycker du om att jobba med människor? Brinner du för service eller mat? Vill du lära dig restaurangbranschen? Då skall du komma och jobba med oss!

Sommaren är vår allra mest hektiska period. Under sommarmånaderna har vi stort behov av personal inom flera områden. Vi söker dig som är mellan 15 och 70 och som vill jobba i, vad vi tycker är, den roligaste branschen man kan jobba i. Du kommer lära dig saker du har nytta av under hela livet. Hotell- och restaurangbranschen är dessutom global så erfarenhet av hotell och restaurang kan öppna dörrar i hela världen.

Vi söker:

  • Cafébiträden till vårt café på hembygdsområdet, ett plus är om du tycker om att baka.
  • Servitörer och servitriser med raska ben, bra minne och hög stresströskel.
  • Kökspersonal som brinner för god mat och vackra presentationer.
  • Grill- och pizzeriapersonal.
  • Frukostpersonal, för dig som tycker det är skönt att bli av med jobbet och få fina lediga dagar men inte har problem att gå upp på morgonen.
  • Städpersonal, för dig som tycker om ordning och reda och har öga för detaljer.

Sök genom att skicka ett mail till info@burtraskvardshus.se och ange ”Sommarpersonal” i ämnesraden. Skriv några korta rader om dig själv och vad du vill jobba med så tar vi det därifrån.

Vi söker 10-15 personer.

Välkommen med din ansökan!

För mer kontakt, kom förbi eller ring oss på 0914 106 00.

Viss möjlighet till personalboende kan anordnas.

 

Vi har kollektivavtal.

Fack är Hotell- och Restaurangfacket, www.hrf.net 

 

Related Posts

  • Välkommen till årets hemvändarkväll! På juldagen är den givna platsen att träffas just värdshuset! Vi drar igång med skönt häng redan från klockan 20:00 med extra schyssta priser fram till klockan 22.00 Därefter drar festen igång och vi håller öppet fram till 01.00! Köp din biljett direkt hos oss under våra öppettider eller på tickster. […]

  • Vi bjuder in att quizza med oss på värdshuset med start den 25 oktober Höstens quiz kommer ske Onsdag 25 oktober Onsdag 8 nov Onsdag 22 nov   Start klockan 18:00 Slut kring 20:30 Gratis att delta men vi ser gärna att ni handlar något att äta och dricka under kvällen.    

  • Julbord Nu är det dags för årets julbord! Vi startar med julbord den 24 november och kör sedan onsdagar och helger. Lista över datum Fredag 24 november 18:00 Lördag 25 november 18:00 Onsdag 29 november 18:00 Fredag 1 december 18:00 Lördag 2 december 18:00 Onsdag 6 december 18:00 Fredag 8 december 18:00 Lördag 9 december […]

  • Onsdag 30 augusti och torsdag 31 augusti håller vi stängt p.g.a. semestrar. Vi öppnar som vanligt igen 1 september.