Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Tycker du om att jobba med människor? Brinner du för service eller mat? Vill du lära dig restaurangbranschen? Då skall du komma och jobba med oss!

Sommaren är vår allra mest hektiska period. Under sommarmånaderna har vi stort behov av personal inom flera områden. Vi söker dig som är mellan 15 och 70 och som vill jobba i, vad vi tycker är, den roligaste branschen man kan jobba i. Du kommer lära dig saker du har nytta av under hela livet. Hotell- och restaurangbranschen är dessutom global så erfarenhet av hotell och restaurang kan öppna dörrar i hela världen.

Vi söker:

  • Cafébiträden till vårt café på hembygdsområdet, ett plus är om du tycker om att baka.
  • Servitörer och servitriser med raska ben, bra minne och hög stresströskel.
  • Kökspersonal som brinner för god mat och vackra presentationer.
  • Grill- och pizzeriapersonal.
  • Frukostpersonal, för dig som tycker det är skönt att bli av med jobbet och få fina lediga dagar men inte har problem att gå upp på morgonen.
  • Städpersonal, för dig som tycker om ordning och reda och har öga för detaljer.

Sök genom att skicka ett mail till info@burtraskvardshus.se och ange ”Sommarpersonal” i ämnesraden. Skriv några korta rader om dig själv och vad du vill jobba med så tar vi det därifrån.

Vi söker 10-15 personer.

Välkommen med din ansökan!

För mer kontakt, kom förbi eller ring oss på 0914 106 00.

Viss möjlighet till personalboende kan anordnas.

 

Vi har kollektivavtal.

Fack är Hotell- och Restaurangfacket, www.hrf.net 

 

Related Posts

  • Vi firar att vi har varit i Burträsk i tre år. I februari 2020 öppnade vi dörrarna som nya ägare av Burträsk Värdshus. Efter att ha kämpat oss igenom tre år av pandemi tänkte vi att vi nu skulle kunna få fira på riktigt. Detta gör vi genom att olika specialerbjudande under vår jubileumsvecka! Det […]

  • I år kommer vi erbjuda en massa god julmat för att ni skall slippa stå och slita i köket och istället kunna lägga lite mer tid på att umgås med familjen då det är ont om lediga dagar denna jul. Vi kommer erbjuda en välfylld julbordspåse samt en ostpåse där Sara har valt ut de […]

  • Från 22 november slutar vi servera dagens lunch pga att vi drar igång julborden. Vi önskar våra kunde välkomna åter i januari 2023 God jul och gott nytt år!