Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Välkommen till Restaurang K7 Travet i samband med Midsommartravet den 24 juni 2023!

Du hittar Restaurang K7 Travet på Skellefteåtravet! Den 24 juni slå Skellefteåtravet upp portarna för Midsommartravet och den anrika tävlingen Midsommarkransen!

Boka ditt bord till Midsommartravet via tickster. Klicka här för länken. Notera att vi inte tar emot bordsbokningar via Burträsk Värdshus/Kamvägen 7. Alla bord denna kväll bokas genom Skellefteåtravet.

Nya Restaurangen För 595:- får ni entré till evenemanget och tillgång till Nya Restaurangen där vi serverar en generös midsommarbuffé med kallskuret, småvarmt, grillat, dessertbord samt kaffebuffé. Ni får dessutom bästa platserna och tillgång till ett generöst dryckesutbud från vår bar.

Gamla Restaurangen tar vi inga bordsbokningar i. Där serverar vi en pubmeny inspirerad av vår verksamhet i Burträsk. Njut av bland annat Fish ’n’ Chips, Hamburgare, Räkmacka eller Caesarsallad. Först till kvarn får först mala.

Vi kommer även ha flera barer på markplan. En i Totohallen, en vid entrén till Nya Restaurangen och en på Uteserveringen.

Serveringsområdet 2023 är längst med hela gradängen utmed byggnadens längd. Medhavd alkohol är inte tillåten på området.

Stallbacken erbjuder mat till aktiva inom travsporten mellan 15:30 och 20:00. Vi har även viss fikaförsäljning och drycker.

 

 

Observera att ni måste ha löst biljett innan ni kan komma till restaurangerna denna dag! Biljetter köper ni via länken ovanför.

Observera att vi inte tar några kontanter i restaurangerna! Beställning av mat och dryck i Gamla Restaurangen och beställning av dryck i Nya Restaurangen sker antingen i baren eller via QR koder som finns utplacerade på alla bord. Beställning och betalning sker i telefonen och maten/drycken serveras vid bordet. Ni kommer behöva ange en e-postadress, detta är endast för att kvittot skall hamna rätt och vi kommer inte skicka någon marknadsföring till er om ni inte vill det.

I barerna accepterar vi Kortbetalningar och Swishbetalningar.

 

 

 

Related Posts

  • Onsdag 30 augusti och torsdag 31 augusti håller vi stängt p.g.a. semestrar. Vi öppnar som vanligt igen 1 september.

  • Välkommen på årets mest udda kräftskiva! Vi känner oss lite ”cajun” och drar till med en riktig kräftskiva med amerikansk sydstatstema, lördagen den 26 augusti. Cajunkulturen i södra USA kännetecknas av de många kulturer som har varit och är verksamma i regionen. Kulturen har bland annat många franska inslag och egen musik och matkultur. Vi […]

  • Under sensommaren och hösten kommer vi ändra våra öppettider. Från och med den 21 augusti kommer restaurangen vara öppen följande tider. Onsdag 16:00-21:00 Torsdag 16:00-21:00 Fredag 11:00-22:00 Lördag 12:00-22:00 Se aktuella och avvikande öppettider på vår Kontaktsida. Detta innebär att vi endast kommer servera lunchbuffé fredagar. På grund av lågt besöksunderlag under lång tid och […]

  • Välkommen till Skellefteåtravet onsdag den 26 juli. Då är det dags för Svenska Travligan att komma till Skellefteåtravet! Lär mer om STL här: www.svenskatravligan.se Vi finns på plats i restaurangerna och erbjuder flera olika alternativ för dig som besökare. I Restaurang Etage (Nya Restaurangen) erbjuder vi en generös sommarbuffé med dessertbord för endast 595:- inkl […]