Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Categories: Okategoriserad

by Oscar Klemo

Share

Välkommen till Restaurang K7 Travet i samband med Midsommartravet den 24 juni 2023!

Du hittar Restaurang K7 Travet på Skellefteåtravet! Den 24 juni slå Skellefteåtravet upp portarna för Midsommartravet och den anrika tävlingen Midsommarkransen!

Boka ditt bord till Midsommartravet via tickster. Klicka här för länken. Notera att vi inte tar emot bordsbokningar via Burträsk Värdshus/Kamvägen 7. Alla bord denna kväll bokas genom Skellefteåtravet.

Nya Restaurangen För 595:- får ni entré till evenemanget och tillgång till Nya Restaurangen där vi serverar en generös midsommarbuffé med kallskuret, småvarmt, grillat, dessertbord samt kaffebuffé. Ni får dessutom bästa platserna och tillgång till ett generöst dryckesutbud från vår bar.

Gamla Restaurangen tar vi inga bordsbokningar i. Där serverar vi en pubmeny inspirerad av vår verksamhet i Burträsk. Njut av bland annat Fish ’n’ Chips, Hamburgare, Räkmacka eller Caesarsallad. Först till kvarn får först mala.

Vi kommer även ha flera barer på markplan. En i Totohallen, en vid entrén till Nya Restaurangen och en på Uteserveringen.

Serveringsområdet 2023 är längst med hela gradängen utmed byggnadens längd. Medhavd alkohol är inte tillåten på området.

Stallbacken erbjuder mat till aktiva inom travsporten mellan 15:30 och 20:00. Vi har även viss fikaförsäljning och drycker.

 

 

Observera att ni måste ha löst biljett innan ni kan komma till restaurangerna denna dag! Biljetter köper ni via länken ovanför.

Observera att vi inte tar några kontanter i restaurangerna! Beställning av mat och dryck i Gamla Restaurangen och beställning av dryck i Nya Restaurangen sker antingen i baren eller via QR koder som finns utplacerade på alla bord. Beställning och betalning sker i telefonen och maten/drycken serveras vid bordet. Ni kommer behöva ange en e-postadress, detta är endast för att kvittot skall hamna rätt och vi kommer inte skicka någon marknadsföring till er om ni inte vill det.

I barerna accepterar vi Kortbetalningar och Swishbetalningar.

 

 

 

Related Posts

  • Tjohej! Nu är det återigen dags för semeste och semestern börjar bäst hos oss! Fredag den 5 juli ställer vi till med en Semesterfest på framsidan av Värdshuset! Vi har bokat scen, staket och band och fyller upp skafferierna och baren för en hejdundrande minifestival! Vi öppnar klockan 16:00 och erbjuder då en riktig after […]

  • Lördag 18 maj samt lördag 25 maj Vi kan stoltsera med att Renbergsvattnets Lantbruk har valt Kamvägen 7 Restaurang och Bar på Burträsk Värdshus som platsen att lansera sin nya, egenproducerade gin – Renbergs Gin. Mikael Olofsson kommer och berättar historien om hur ginet blev till med råvaror helt ifrån Renbergsvattnets Lantbruk. Renbergsvattnets lantbruk har […]

  • Vi vill ha er hjälp att bli bättre! Svara gärna på några korta frågor om oss för att hjälpa oss att förstå vad du som gäst vill ha! Följ länken nedan för att komma till ett Google formulär. Det är helt anonymt att delta! https://forms.gle/6Mt4w75sJdtecEvi6

  • Välkommen att fira Mors Dag hos oss på Burträsk Värdshus och Kamvägen 7 Restaurang och Bar I år serverar vi en somrig buffé för de vuxna och en barnbuffé för de små! Boka ert bord via vår bordsbokning! Vuxna 399:- Barn 79:- Öppet för bokningar eller drop in i mån av plats mellan kl 12:00-14:00! […]